Direct online en persoonlijke service!
Samen met het team van Eventgoose maak je binnen no-time een account aan. Het aanmaken van een voorstelling is in ons systeem erg eenvoudig, maar als je ook maar enigszins twijfelt bel je gewoon naar ons kantoor, dan helpen we je snel op weg! Je hebt rechtstreeks contact met een accountmanager van Eventgoose.

Je krijgt een website van Eventgoose, of een implementatie in eigen website.
Je krijgt van ons een eigen webpagina! Geheel zelf in te richten met overzichtelijke blokken, waaraan je tekst, afbeeldingen, social media kanalen en zelfs video kunt toevoegen. Google maps voor een duidelijke routebeschrijving mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt er ook voor kiezen om de shop naadloos te integreren in de website van je club.

Bekijk voorbeeld

Hoe ziet het ticket eruit?
Je kunt een e-ticket geheel naar eigen wens en smaak ontwerpen in onze unieke ticket-designer. Geen tijd voor? Dan pak je gewoon gratis 1 van de templates die wij voor je hebben ontworpen. Geschikt voor zowel a4 als mobiel!

Heb ik al wat verkocht?
Onze detailpagina’s tonen altijd de meest relevante statistieken waardoor je real-time op de hoogte bent van de omzet en bezoekers van je evenement.

It’s showtime
Op de dag van de voorstelling wil je natuurlijk exact weten wie er wanneer binnen is geweest. Ook hier staan we je bij met onze high-end scan-software. Geen geprint lijstje of onhandige apps , maar een extreem getest, stabiele en gratis beschikbare desktop app of iOS of Android app. Gebruik je smartphone, tablet, of laptop om de bezoekers te scannen.

Uitbetaling
Enkele dagen na de wedstrijd ronden we het administratief voor je af. Je ontvangt dan een betaalspecificatie waarbij we het eindresultaat nog een keer netjes voor je opsommen. Tevens boeken we dan de gemaakte omzet aan je over. Heb de omzet eerder nodig? Geen probleem, laat het ons dan weten.

Extra functionaliteiten
Kortingscodes, SMS functies, upsell producten, je kunt het zo gek niet verzinnen, wij hebben het. Wij hebben altijd ideeën hoe een kaartverkoop nog beter ingericht kan worden. Samen halen we alles uit de kast om de online ticketverkoop van iedere voorstelling te laten slagen.

Lees hier de case van Openluchttheater Lichtenvoorde

Openluchttheater Lichtenvoorde

Het Openluchttheater in Lichtenvoorde is een tijdelijk theater dat in hele korte tijd is opgezet i.v.m. de corona crisis.

Met allerlei bedrijven die hard zijn geraakt hebben de verschillende organisaties een zeer succesvol podium in korte tijd uit de grond weten te stampen. Het resultaat mocht er zijn: Sfeervolle en prachtige avonden, gastheerschap, een prachtig muziek en theater programma en gastronomische hoogtepunten.
(meer…)

Lees verder

Reviews

Foemp BV

Foemp BV

"Sinds 2023 verkopen we via Eventgoose op een eenvoudige en overzichtelijke manier de tickets voor al onze kampen en voorstellingen. We hoeven niet meer te sukkelen met inschrijflijsten en terugbetalingen, dat regelt Eventgoose voor ons! Hun Ticket App is bovendien razend snel en erg handig!"

VZW De Burgersgilde

VZW De Burgersgilde

"“Met Eventgoose hebben we de ideale partner gevonden om onze ticketverkoop zorgeloos en efficiënt te organiseren. Zo kunnen wij ons als organisatie volledig focussen op de events zelf, zoals het hoort.” "

Horal

Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren

"Voor de busritten tijdens ons tweejaarlijks openbrouwerijenweekend hebben wij al paar keer gebruik gemaakt van de ticketing-oplossing van Eventgoose. Gemakkelijke implementatie op onze website, goede begeleiding door het Eventgoose-team en een vlotte uitbetaling. Een oplossing-zonder-zorgen! Yves Panneels, "

Urban Run Hoogstraten

Urban Run Hoogstraten

"“Eventgoose is een handige tool die heel gemakkelijk is in gebruik. Door de goede service en snelle afhandeling hebben we met ons evenement een mooi bedrag kunnen ophalen voor het goede doel.” - "

Over De Top Festival

Over De Top Festival

"Binnen de organisatie van Over De Top Festival werken we nu al een paar jaar met Eventgoose samen aangaande de ticketing. In eerste instantie hebben we voor Eventgoose gekozen omdat we graag met een lokale/regionale partij wilden samenwerken, maar Eventgoose heeft bewezen zich uitstekend te kunnen meten aan de grote landelijke partijen. De tool is erg gebruiksvriendelijk, de mensen denken perfect met ons mee in onze wensen en ook maatwerk is mogelijk. Daarnaast nemen ze ook een deel online marketing uit onze handen, wat het voor ons een perfecte samenwerking maakt. Wij zijn dik tevreden, we bevelen Eventgoose dan ook met enige regelmaat aan bij collega-evenementen."

Adam Nillissen

Unfair Amsterdam

"We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend."

Menno Koch

Hippisch Festijn

"Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!"

Luuk Domhof

De Timp

"Online ticketverkoop is een heel belangrijk onderdeel, zeker in deze tijd. Eventgoose heeft ons hier fantastisch mee gefaciliteerd met de juiste benadering en oplossingen. In de toekomst gaan we zeker vaker zaken doen"

Max Lips

Delicious-events

"Het is 100% zelf te gebruiken en erg gebruiksvriendelijk. Het persoonlijke contact is en blijft een echte super service. Gebruiksvriendelijk en ook nog eens scherp geprijsd. "

Melle Bloemen

Noisecontrollers

"Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken"

Rene Romeijn

Green Park Handbal Aalsmeer

"We gebruiken Eventgoose voor de toegang bij onze sportwedstrijden. Ideaal platform, erg gebruiksvriendelijk en voor een ieder goed om mee te werken. Snelle service en er wordt mee gedacht in oplossingen en of nieuwe ontwikkelingen. Al met al een aanrader voor iedereen."

Bert Messing

Huntenpop

"Voor uiteenlopende events al meerdere malen naar volle tevredenheid samengewerkt met Eventgoose. Heel fijn en makkelijk systeem voor iedereen: van een klein feestje tot een groot festival. Het team is klein en daardoor heel fijn: korte lijnen, goede dienstverlening en flexibel: heb je speciale wensen dan denken ze mee of nemen het desnoods mee in de volgende systeem update ;)"

Sunweb

"Sinds 2018 werken we samen met Eventgoose. Een jong en gedreven team staat tot je beschikking en niets is hen teveel. Er wordt goed meegedacht met de wens van de klant en voor alles wordt een creatieve oplossing gezocht!"

Papendal

BMX Supercross World Cup Papendal

"Een groots 3-daags event met ruim 10.000 bezoekers. De samenwerking kunnen we in één woord omschrijven: Top! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar."

Joey Heijnen

Kuukse elfkroegetocht

"Eventgoose denkt met je mee en gebruikt haar ervaring om je evenement tot een succes te maken!"

Anthony Benjamin

HipHop Kingz

"Altijd te bereiken en super fijne ticketshop voor al onze internationale dansliefhebbers!"

Mattheus Blijenberg

33PlusParty

"Je kunt dagelijks via de site in de gaten houden hoe de verkoop gaat. Top! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Suzanne Visser

SpinAwards

"Eventgoose geeft inzicht in al je ticketsales én ze bieden uitstekende service waardoor het hele ticketingproces zorgeloos verloopt."

Roel Gerrits

Outlands Open Air

"Ze denken met je mee en zorgen dat alle tot in de puntjes goed geregeld is!"

Jaap Bruijstens

Magistraal & Fahrenheit

"Het mooie aan een samenwerking met Eventgoose is dat het méér dan alleen “gewoon” tickets verkopen is. Met hun enorme bak aan ervaring en super flexibele service hebben we samen ons festival écht naar een hoger niveau kunnen tillen. Een fijne samenwerking met gedeelde passies. Wat ons betreft maken ze alles waar én meer!"

Veel gestelde vragen

Hoe helpt de registratiemodule bij het beheersen van de bezoekersstromen?

De registratiemodule geeft inzicht in hoeveel mensen er verwacht worden en hoeveel mensen er daadwerkelijk binnen zijn. Door de gegevens van de bezoekers te registreren kan het openluchttheater de capaciteit beter beheren. Dit zorgt ervoor dat het aantal bezoekers niet hoger is dan toegestaan. Zo kan er op een veilige manier van het evenement genoten worden. Daarnaast kan het openluchttheater in geval van calamiteiten snel en gericht communiceren met de bezoekers die zich geregistreerd hebben.

Hoe kan ik het ontwerp van het e-ticket aanpassen?

Je kunt het ontwerp van het e-ticket aanpassen met behulp van de unieke ticket-designer die beschikbaar is in het Eventgoose-systeem. Met deze tool kun je het e-ticket volledig aanpassen naar eigen wens en smaak. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren, de lettertypen, de lay-out en afbeeldingen aanpassen en toevoegen. Als je geen tijd hebt om zelf een ontwerp te maken. Kun je ervoor kiezen om een van de gratis templates te gebruiken. Het e-ticket is geschikt voor zowel A4-formaat als mobiele apparaten. Na het ontwerpen kun je het e-ticket direct aan de bezoekers verstrekken via e-mail of via de website.

Hoe koppel ik mijn website aan het Eventgoose-systeem?

Je kunt je website koppelen aan het Eventgoose-systeem door gebruik te maken van de implementatie-optie die wordt aangeboden door Eventgoose. Met deze optie kun je de ticketshop van Eventgoose naadloos integreren in jouw website. Dit betekent dat bezoekers tickets kunnen kopen zonder jouw website te hoeven verlaten. Om de koppeling te maken biedt Eventgoose een API aan die je kunt gebruiken om gegevens van de ticketshop op te halen en weer te geven op de website. Je kunt ook gebruik maken van een iframe die je op de website van het openluchttheater kunt plaatsen. Dit is een eenvoudigere optie waarvoor geen technische kennis vereist is.