Al meer dan 2000 organisaties hebben gebruik gemaakt van onze online ticketservice

Of je nu 20 of 20.000 tickets gaat verkopen via onze online ticketservice, we hebben altijd een optie die bij je past. Welk type organisator ben jij? Maak een keuze, dan proberen wij je relevante informatie te tonen.

Startende organisator

Voor de organisator met serieuze plannen, maar net wat minder ervaring. Je wilt graag online tickets verkopen, maar weet nog niet precies hoe. Mazzel hoor, ons team zit namelijk klaar om je de fijne kneepjes van het online ticketing vak te leren. Geen stress, je online kaartverkoop staat binnen no-time online

Meer informatie

Groeiende organisator

Je weet wat je zoekt, online tickets verkopen is niet nieuw voor je, maar aangezien je evenementen steeds serieuzer worden, heb je ook een serieus ticketplatform nodig..ben je op zoek naar een systeem dat past bij de professionalisering van je organisatie. Stop maar met zoeken…

Meer informatie

Ervaren organisator

Houston, we got one! De ervaren organisator kent het klappen van de zweep. Wij hoeven je over online ticketing dus ook niets uit te leggen. Ons financiële voorstel in combinatie met ons state-of-the-art ticketingsysteem moeten je daarom overhalen… Challenge accepted!

Meer informatie

Hoe snel is mijn ticketservice online?

Je kunt echt binnen enkele minuten je online ticketservice starten door je direct aan te melden. Je krijgt op deze manier direct een login in het systeem. Ons platform is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen een evenement zelf kan aanmaken en beheren.

Vanzelfsprekend zit er ook een team voor je klaar om je te adviseren over hoe jij de online kaartverkoop het beste kunt inrichten. Ons team bestaat naast slimme programmeurs uit professionals uit de evenementenbranche. Collega’s met onder andere specialisaties in het organiseren van evenementen, event-marketing, content marketing en event-management.

Onze missie is om samen met jouw organisatie zoveel mogelijk online tickets te verkopen. Plan daarom snel een demo in met één van onze pro’s om je te laten adviseren op het gebied van online kaartverkoop. Vanzelfsprekend geheel gratis en vrijblijvend.

Online demo inplannen

Ticketservice

Wat houdt zo’n vrijblijvende demo in?

Allereerst maken we persoonlijk kennis met elkaar, dat vinden wij belangrijk bij Eventgoose. Afhankelijk van jullie voorkeur, wordt de demo gegeven via Whereby, Zoom, Skype of Teams. Vervolgens bepalen we samen wat voor een type organisator je bent. Hierbij maken we onderscheid in de startende organisator, groeiende organisator en ervaren organisator. Op basis daarvan laat een Eventgoose collega je eerst de basis functionaliteiten zien, waardoor je direct een beeld krijgt hoe het systeem functioneert. Vervolgens kan er wat dieper worden ingegaan op eventuele uitgebreidere functionaliteiten die voor jou van toepassing zijn. Tijdens de demo kun je direct vragen afvuren en tips en tricks vragen om er voor te zorgen dat je ticketservice optimaal wordt ingericht.

De demo duurt gemiddeld zo’n 15 tot 20 minuten. Heb je langer nodig? Geen enkel probleem, we nemen graag de tijd voor je!

Ticketservice

Welke service kan ik verwachten?

Bij Eventgoose leggen we bij het woord ticketservice altijd de nadruk op het service. Eén van meest belangrijke kernwaarden binnen Eventgoose is namelijk persoonlijke service. Aangezien de meeste Eventgoose collega’s zelf uit de evenementenbranche komen weten we hoe belangrijk gedegen service en bereikbaarheid is. Naast onze snelle online helpdesk zijn we ook telefonisch altijd goed bereikbaar. Wij streven naar zo veel mogelijk persoonlijk contact en we verdiepen ons altijd goed in de organisator om zo samen het maximale uit de ticketservice te halen. We laten graag andere organisaties iets over onze online ticketservice vertellen.

Ticketservice

Reviews

Foemp BV

Foemp BV

"Sinds 2023 verkopen we via Eventgoose op een eenvoudige en overzichtelijke manier de tickets voor al onze kampen en voorstellingen. We hoeven niet meer te sukkelen met inschrijflijsten en terugbetalingen, dat regelt Eventgoose voor ons! Hun Ticket App is bovendien razend snel en erg handig!"

VZW De Burgersgilde

VZW De Burgersgilde

"“Met Eventgoose hebben we de ideale partner gevonden om onze ticketverkoop zorgeloos en efficiënt te organiseren. Zo kunnen wij ons als organisatie volledig focussen op de events zelf, zoals het hoort.” "

Horal

Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren

"Voor de busritten tijdens ons tweejaarlijks openbrouwerijenweekend hebben wij al paar keer gebruik gemaakt van de ticketing-oplossing van Eventgoose. Gemakkelijke implementatie op onze website, goede begeleiding door het Eventgoose-team en een vlotte uitbetaling. Een oplossing-zonder-zorgen! Yves Panneels, "

Urban Run Hoogstraten

Urban Run Hoogstraten

"“Eventgoose is een handige tool die heel gemakkelijk is in gebruik. Door de goede service en snelle afhandeling hebben we met ons evenement een mooi bedrag kunnen ophalen voor het goede doel.” - "

Over De Top Festival

Over De Top Festival

"Binnen de organisatie van Over De Top Festival werken we nu al een paar jaar met Eventgoose samen aangaande de ticketing. In eerste instantie hebben we voor Eventgoose gekozen omdat we graag met een lokale/regionale partij wilden samenwerken, maar Eventgoose heeft bewezen zich uitstekend te kunnen meten aan de grote landelijke partijen. De tool is erg gebruiksvriendelijk, de mensen denken perfect met ons mee in onze wensen en ook maatwerk is mogelijk. Daarnaast nemen ze ook een deel online marketing uit onze handen, wat het voor ons een perfecte samenwerking maakt. Wij zijn dik tevreden, we bevelen Eventgoose dan ook met enige regelmaat aan bij collega-evenementen."

Adam Nillissen

Unfair Amsterdam

"We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend."

Menno Koch

Hippisch Festijn

"Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!"

Luuk Domhof

De Timp

"Online ticketverkoop is een heel belangrijk onderdeel, zeker in deze tijd. Eventgoose heeft ons hier fantastisch mee gefaciliteerd met de juiste benadering en oplossingen. In de toekomst gaan we zeker vaker zaken doen"

Max Lips

Delicious-events

"Het is 100% zelf te gebruiken en erg gebruiksvriendelijk. Het persoonlijke contact is en blijft een echte super service. Gebruiksvriendelijk en ook nog eens scherp geprijsd. "

Melle Bloemen

Noisecontrollers

"Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken"

Rene Romeijn

Green Park Handbal Aalsmeer

"We gebruiken Eventgoose voor de toegang bij onze sportwedstrijden. Ideaal platform, erg gebruiksvriendelijk en voor een ieder goed om mee te werken. Snelle service en er wordt mee gedacht in oplossingen en of nieuwe ontwikkelingen. Al met al een aanrader voor iedereen."

Bert Messing

Huntenpop

"Voor uiteenlopende events al meerdere malen naar volle tevredenheid samengewerkt met Eventgoose. Heel fijn en makkelijk systeem voor iedereen: van een klein feestje tot een groot festival. Het team is klein en daardoor heel fijn: korte lijnen, goede dienstverlening en flexibel: heb je speciale wensen dan denken ze mee of nemen het desnoods mee in de volgende systeem update ;)"

Sunweb

"Sinds 2018 werken we samen met Eventgoose. Een jong en gedreven team staat tot je beschikking en niets is hen teveel. Er wordt goed meegedacht met de wens van de klant en voor alles wordt een creatieve oplossing gezocht!"

Papendal

BMX Supercross World Cup Papendal

"Een groots 3-daags event met ruim 10.000 bezoekers. De samenwerking kunnen we in één woord omschrijven: Top! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar."

Joey Heijnen

Kuukse elfkroegetocht

"Eventgoose denkt met je mee en gebruikt haar ervaring om je evenement tot een succes te maken!"

Anthony Benjamin

HipHop Kingz

"Altijd te bereiken en super fijne ticketshop voor al onze internationale dansliefhebbers!"

Mattheus Blijenberg

33PlusParty

"Je kunt dagelijks via de site in de gaten houden hoe de verkoop gaat. Top! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Suzanne Visser

SpinAwards

"Eventgoose geeft inzicht in al je ticketsales én ze bieden uitstekende service waardoor het hele ticketingproces zorgeloos verloopt."

Roel Gerrits

Outlands Open Air

"Ze denken met je mee en zorgen dat alle tot in de puntjes goed geregeld is!"

Jaap Bruijstens

Magistraal & Fahrenheit

"Het mooie aan een samenwerking met Eventgoose is dat het méér dan alleen “gewoon” tickets verkopen is. Met hun enorme bak aan ervaring en super flexibele service hebben we samen ons festival écht naar een hoger niveau kunnen tillen. Een fijne samenwerking met gedeelde passies. Wat ons betreft maken ze alles waar én meer!"

Is het echt gratis?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel, namelijk ja! Het gebruik van de ticket service van Eventgoose is geheel gratis. Wij rekenen de servicekosten per ticket door aan de kaartkoper, waardoor jij als organisator geheel kosteloos gebruik kunt maken van onze online ticketservice. De kosten voor iDeal, Bancontact en het gebruik van de scan-applicatie zijn hier ook al in meegerekend.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kosten voor eigen rekening te nemen. Geen enkel probleem. Om een beter overzicht te krijgen van onze prijs-structuur kun je onze calculator gebruiken. Wil je een offerte op maat, neem dan contact op met één van onze collega’s.

Calculator

Betaalspecificatie voor Ticketservice

Doorloop de volgende stappen om een online tickets service te starten

Om tickets voor een evenement te verkopen hoef je geen IT ervaring te hebben. Tenminste, als je met Eventgoose werkt. Bij alles wat we ontwikkelen proberen we namelijk het meest gebruiksvriendelijke platform te zijn. Het systeem is zeer geavanceerd en de functionaliteiten zijn eindeloos. Echter is het aanmaken van een evenement erg simpel:

  1. Maak gratis en direct een account aan via deze link;
  2. Maak een nieuw evenement aan en volg de stappen in het menu. Het systeem is zo opgezet dat het voor iedereen mogelijk is om zelf een evenement aan te maken;
  3. Creëer een ticketsoort, of maak meerdere ticketsoorten aan en koppel deze aan het verkoopkanaal;
  4. Maak het evenement compleet met een mooie afbeelding of video, en voeg tekst, uitleg en een routebeschrijving toe via onze Google Maps integratie;
  5. Je online ticket service staat klaar om gebruikt te worden door je bezoekers!

Ticketservice evenement aanmaken

Wat maakt deze ticketservice uniek?

Binnen Eventgoose werken we met een drietal beloftes. Dat is handig voor jullie als organisatie, omdat je op deze manier precies weet wat je van ons kunt verwachten. Maar daarnaast is het ook handig voor ons op het moment dat we keuzes moeten maken met ons team. Onze drie beloften zijn:

  • We zorgen altijd voor een gebruiksvriendelijke ticket service;
  • We leveren ongekende en proactieve service;
  • We zijn altijd in ontwikkeling.

Daarnaast zit onze online ticketservice boordevol unieke functionaliteiten. Te veel om op te noemen, daarom verwijzen we je graag naar onze feature-lijst.

Bekijk features

Ticketservice upsellen

Waarom online tickets verkopen?

Online tickets verkopen via Eventgoose was nog nooit zo makkelijk. Het is niet alleen gratis en heel erg makkelijk, maar met online ticketing krijg je ook beter inzicht in je doelgroep die je vervolgens gerichter kunt bereiken. Door in het aankooptraject de juiste vragen te stellen, analyseer je het koopgedrag van de kaartkopers. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om de volgende marketingcampagne nog beter af te stemmen. Je hebt zelf alle tools in handen om de online kaartverkoop te sturen. Zo heb je onder andere realtime rapportages van de verkochte tickets en een breed scala aan extra features: kortingscodes, SMS-functie, gastenlijstmodule, ticketswap integratie en meer! Onze software is ook nog eens 100% gratis voor organisatoren. Kortom: reden genoeg om direct te starten!

Start gratis direct!

Ticketservice sms

Bekijk hieronder een case van een organisatie die gebruik maakt van de ticket service van Eventgoose

Unfair Amsterdam

Unfair™️ is een tijdelijk museum met opkomende en gevestigde hedendaagse kunstenaars. Voor een speciale eenmalige editie veranderde Unfair20 deze zomer in Unfair™️ – een nieuw soort museum. Van 3 juli tot en met 23 augustus waren bezoekers welkom in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam. Door de maatregelen rondom Covid-19 destijds, stond Unfair voor de uitdaging grip te krijgen op de bezoekersstroom gedurende de openingstijden. Vanuit deze uitdaging kregen wij de vraag om het aankoopproces zo in te richten dat bezoekers een tijdvak konden boeken in combinatie met online registratie van bezoekersdata en de verplichte Covid-19 checks. (meer…)

Lees verder

Het oog wil ook wat

Het is van groot belang dat je kaartkopers terecht komen bij een betrouwbare ticketservice. Maar het moet er natuurlijk ook goed uitzien, dat weten we als geen ander. Aangezien een groot deel van ons team zelf uit de evenementenbranche komt, zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de scene. Hiermee proberen we onze collega-ticketservices altijd een stapje voor te zijn. Jouw verkoopkanaal en e-tickets zien er dus altijd modern uit en de functionaliteiten binnen onze ticket service zijn altijd up-to-date. Wij blijven namelijk altijd in ontwikkeling!

Zo bieden we bijvoorbeeld een unieke ticket-editor aan. Elke organisatie in Eventgoose kan zijn eigen e-ticket of mobiele ticket stijlen naar eigen wens. Je begint in het kaartverkoopsysteem met een leeg canvas en stelt vervolgens je eigen e-ticket samen. Mocht je daar geen tijd voor hebben, dan gebruik je gewoon een standaard template die wij voor je hebben gemaakt. Net zo makkelijk!

Ticketservice ticket editor

Waar kan ik een ticketservice voor inzetten?

Eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen, of Eventgoose heeft er al tickets voor verkocht. Van workshops honden kammen tot de online ticketservice voor de openstelling van het Paleis Noordeinde: alles is mogelijk. Onze ticket service wordt ingezet bij sportclubs, festivalorganisaties, livestreams, workshop, musea, privé feesten en meer. Om je een voorbeeld te geven hoe een shop ingericht kan worden, verwijzen we je graag door naar onze probeer pagina. Waarbij je de verschillende verkoopkanalen kunt ervaren en uitproberen. Onze ticketshops zijn ook nog eens zelf te stijlen. Voeg een afbeelding of video toe, verander de kleur van de buttons of creëer via onze CSS-editor een geheel eigen webshop (voor de pro’s).

Online ticketservice in de corona periode

Het wordt in deze bizarre periode steeds belangrijker om bezoekers van tevoren online te registeren. Je verzamelt op deze manier persoonsgegevens van de bezoekers zodat je de deze direct kunt benaderen voor een mogelijk bron- en contactonderzoek. Ons scansysteem, weet namelijk op de mili-seconde af wanneer wie binnen is geweest. En dat is natuurlijk essentieel gezien de laatste corona ontwikkelingen. Bij Eventgoose volgen we de actualiteiten op de voet en denken we graag met je mee over hoe je kunt inspelen op dergelijke ontwikkelingen. Benieuwd hoe? We vertellen het je graag! Zo ben je bij ons bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor time slot tickets, maar daarnaast bieden we nog tal van andere oplossingen.

Neem contact op

Nog niet overtuigd?

Ben je benieuwd wat wij als Eventgoose voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis met jou en je organisatie. Hebben we je nog niet kunnen overtuigen, of heb eerst liever behoefte aan persoonlijk contact, een online demo of een bak koffie? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij je kaartverkoop naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze ticketservice wordt niet voor niets gemiddeld beoordeeld met een 9,2. Ontdek het nu zelf en raadpleeg één van onze specialisten.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan mijn ticketservice online zijn?

Hoe snel je ticketservice online kan zijn, hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van je evenement en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om je evenement op Eventgoose op te zetten. Eventgoose biedt echter wel een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en gemakkelijk je evenement kunt aanmaken en tickets kunt verkopen.

Wat zijn de stappen om een online ticketservice te starten bij Eventgoose?

Om een online ticketservice te starten bij Eventgoose, moet je je registreren op het platform en een evenement aanmaken. Vervolgens kan je tickets aanmaken en de verkoop starten. Eventgoose biedt ondersteuning bij elke stap van het proces.