Eventgoose helpt meer dan 2000 organisaties met tickets verkopen

50 of 50.000 tickets verkopen, wij hebben altijd de juiste functionaliteiten die passen bij jouw ticket verkoop.

Of je nou een startende, groeiende of ervaren organisator bent, wij bieden jou de functies die je nodig hebt. Onze ticket verkoop tools zijn voor iedereen op het platform beschikbaar. Kies uit één van de onderstaande opties, dan proberen wij je de meest relevante informatie te tonen. Welk type organisator ben jij?

Startende organisator

Voor de organisator met serieuze plannen, maar net wat minder ervaring. Je wilt graag online tickets verkopen, maar weet nog niet precies hoe. Mazzel hoor, ons team zit namelijk klaar om je de fijne kneepjes van het online ticketing vak te leren. Geen stress, je online kaartverkoop staat binnen no-time online

Meer informatie

Groeiende organisator

Je weet wat je zoekt, online tickets verkopen is niet nieuw voor je, maar aangezien je evenementen steeds serieuzer worden, heb je ook een serieus ticketplatform nodig..ben je op zoek naar een systeem dat past bij de professionalisering van je organisatie. Stop maar met zoeken…

Meer informatie

Ervaren organisator

Houston, we got one! De ervaren organisator kent het klappen van de zweep. Wij hoeven je over online ticketing dus ook niets uit te leggen. Ons financiële voorstel in combinatie met ons state-of-the-art ticketingsysteem moeten je daarom overhalen… Challenge accepted!

Meer informatie

Is tickets verkopen via Eventgoose echt gratis?

Online tickets verkopen via Eventgoose is volledig gratis voor de organisatie. De servicekosten van €1,- rekenen wij door aan de kaartkoper, maar je kunt er ook altijd voor kiezen om deze kosten voor eigen rekening te nemen. Wil je meer weten over de kosten-structuur van Eventgoose? Bekijk dan onze calculator.

Prijzen

Bekijk hieronder een case van een organisatie die gebruik maakt van Eventgoose

Noisecontrollers & friends

Ter ere van de 200e track-release van internationaal top hardstyle-dj Noisecontrollers, werd er een show georganiseerd in de grote zaal van het poppodium 013. Uiteindelijk is het een hechte samenwerking geworden, waarbij Eventgoose succesvol heeft bijgedragen aan bij de ticketverkoop strategie.

“Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken. Voor de online kaartverkoop van de show in de 013, heeft Eventgoose echt maatwerk geleverd. We kregen een event pagina  en e-ticket in stijl van het evenement. Daarnaast konden we ze benaderen voor vragen over de ticketstrategie van ons evenement. Ik had een eigen aanspreekpunt bij Eventgoose, wat het mogelijk maakte om snel te schakelen.”
– Melle Bloemen (Team Noisecontrollers)

Lees verder

Meer kaarten verkopen

Het is onze missie om met ons unieke platform jouw organisatie meer kaarten te laten verkopen. Ons team met ervaren event en ticket verkoop professionals staat voor je klaar om te helpen jouw online ticket verkoop tot een succes te maken. Dit doen wij met een enorme passie voor de evenementenbranche en aandacht voor jou als organisator. Wij helpen je bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste configuratie van je evenement, tickets en verkoopkanaal in ons systeem. Of geven je tips over je online ticket verkoop strategie en entreemanagement. Ook denken we graag met je mee over nieuwe features waarmee kaarten verkopen voor jou nog makkelijker en succesvoller wordt. Door de krachtige core en modulaire manier waaruit ons systeem is opgebouwd zijn we ook in staat om maatwerk leveren in specifieke gevallen. Dit doen we regelmatig met gesloten beurs voor grotere organisaties.

Kan ik zelf een ticketverkoop instellen?

Met enkele stappen kun je starten met zelf tickets verkopen, dit kun je zelf beheren en monitoren in ons systeem. Zo heb je altijd realtime inzicht en controle over je ticket verkoop en data. Daarnaast kun je op elk gewenst moment met één druk op de knop een uitbetaling regelen of een overzichtelijke betaalspecificatie downloaden voor je eigen administratie. Heb je vragen, ons team zit voor je klaar!

Een greep uit de onze ticket verkoop functionaliteiten die voor iedereen beschikbaar zijn.

  • Richt de ticket verkoop in zoals je zelf wil. Je kunt gebruik maken van de webpagina die je van ons krijgt of je kunt het ticketverkoop kanaal naadloos integreren in je eigen website.
  • Gebruik de up-sell mogelijkheden door producten toe te voegen aan tickets zoals munten en parkeerticket.
  • Zet je ticket ‘on fire’ om te laten zien dat deze populair is of toon het ticketverkoop percentage in de shop (bijvoorbeeld 80% uitverkocht).
  • Boost je ticketverkoop met kortingscodes of scherm een exclusieve ticketverkoop af met unieke codes.
  • Ontwerp zelf het design van je online tickets met onze unieke ticket editor.
  • Wil je de spanning voor je ticketverkoop alvast opbouwen? Schakel de countdown in op je verkoopkanaal.
  • Check het monitor scherm van je evenement om je ticket verkoop realtime te analyseren.
  • Inzicht in je bezoekersdata en het beheren van je orders doe je gemakkelijk in je eigen order overzicht.
  • Toegangscontrole voer je gemakkelijk zelf uit met onze scan app voor smartphones of desktop.

Er zijn teveel functionaliteiten om op te noemen. Check hier de complete feature lijst.

Bekijk featurelijst

Zullen we starten met je ticket verkoop?

We willen je graag overtuigen van ons platform. Dat doen we liever persoonlijk. Met een kopje koffie, of via een online demo. Kunnen we gelijk even kennis maken.

Online demo inplannen