Deel je dashboard

Herkenbaar? Personen buiten je organisatie willen meekijken met de kaartverkoop. Stop met het versturen van wekelijkse updates en zorg ervoor dat meekijkers in een afgeschermde omgeving toegang krijgen tot de statistieken van je evenement.

Deel je dashboard

Overzichtelijke data

Blijf real-time op de hoogte van relevante statistieken van je evenementen met onze handige app. Volg gemakkelijk de prestaties van je evenementen zoals het aantal bezoekers, aantal verkochte tickets en omzet.

online-kaartverkoopsysteem

Maak van je smartphone een complete toegangscontrole tool

Voeg extra scanners toe: gebruik meerdere smartphones in een handomdraai.

  • Snel opschalen tijdens de toegangscontrole. Met deze functie kun je iedereen met een smartphone mee laten scannen. Data is geanonimiseerd en niet inzichtelijk voor extra scanners

Scan statistieken

  • Als admin heb je real-time inzicht in de scan statistieken. Zo zie je eenvoudig hoeveel bezoekers je nog kan verwachten en hoeveel tickets er al zijn gescand.

Handmatig scannen

  • Onze handige en razendsnelle zoekfunctie (werkt zowel offline als online) maakt het mogelijk om handmatig tickets en orders op te zoeken en in te scannen. Bijvoorbeeld wanneer bezoekers aan de ingang de tickets niet bij zich hebben.

Scan geschiedenis

  • Op ieder apparaat wordt de scangeschiedenis tijdelijk opgeslagen. Zo kan je altijd terugkijken naar de laatste scans in de app.

Geen internetverbinding?

  • Wat als de verbinding even wegvalt? Geen enkel probleem. Onze scan-app werkt offline door en synchroniseert de tickets bij wanneer er weer een verbinding is.