Door Dion Meuleman
28 september 2020 in .

Unfair™️ is een tijdelijk museum met opkomende en gevestigde hedendaagse kunstenaars. Voor een speciale eenmalige editie veranderde Unfair20 deze zomer in Unfair™️ – een nieuw soort museum. Van 3 juli tot en met 23 augustus waren bezoekers welkom in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam. Door de maatregelen rondom Covid-19 destijds, stond Unfair voor de uitdaging grip te krijgen op de bezoekersstroom gedurende de openingstijden. Vanuit deze uitdaging kregen wij de vraag om het aankoopproces zo in te richten dat bezoekers een tijdvak konden boeken in combinatie met online registratie van bezoekersdata en de verplichte Covid-19 checks.

De tijdsloten module werkt als volgt. Je selecteert eerst een ticketsoort of combinatie van ticketsoorten, waarna er een weergave verschijnt van alle beschikbare datums, op basis van het aantal tickets dat je hebt geselecteerd. Na het selecteren van een datum, worden automatisch de beschikbare tijdsloten weergegeven met een autoscroll. Wanneer een tijdslot is uitverkocht, krijgt deze direct een andere kleur en is niet meer aan te klikken. Deze module om tijdvakken aan te bieden is zowel voor mobiel als voor desktop ontwikkeld.

Deze module is in samenwerking met de organisatie van Unfair™️ ontwikkeld en is direct beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers van Eventgoose.

PS: Voor de kunstliefhebbers onder ons, check de kanalen van Unfair Amsterdam.

Website: https://www.unfairamsterdam.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/unfair_amsterdam/

Interessante updates ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!