Door Dion Meuleman

Unfair™️ is een tijdelijk museum met opkomende en gevestigde hedendaagse kunstenaars. Voor een speciale eenmalige editie veranderde Unfair20 deze zomer in Unfair™️ – een nieuw soort museum. Van 3 juli tot en met 23 augustus waren bezoekers welkom in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam. Door de maatregelen rondom Covid-19 destijds, stond Unfair voor de uitdaging grip te krijgen op de bezoekersstroom gedurende de openingstijden. Vanuit deze uitdaging kregen wij de vraag om het aankoopproces zo in te richten dat bezoekers een tijdvak konden boeken in combinatie met online registratie van bezoekersdata en de verplichte Covid-19 checks.

“We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend” – Adam Nillissen

De tijdsloten module werkt als volgt. Je selecteert eerst een ticketsoort of combinatie van ticketsoorten, waarna er een weergave verschijnt van alle beschikbare datums, op basis van het aantal tickets dat je hebt geselecteerd. Na het selecteren van een datum, worden automatisch de beschikbare tijdsloten weergegeven met een autoscroll. Wanneer een tijdslot is uitverkocht, krijgt deze direct een andere kleur en is niet meer aan te klikken. Deze module om tijdvakken aan te bieden is zowel voor mobiel als voor desktop ontwikkeld.

Deze module is in samenwerking met de organisatie van Unfair™️ ontwikkeld en is direct beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers van Eventgoose.

PS: Voor de kunstliefhebbers onder ons, check de kanalen van Unfair Amsterdam.

Website: https://www.unfairamsterdam.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/unfair_amsterdam/

Wil je tickets verkopen voor je evenement of locatie?

Eventgoose is het meest gebruiksvriendelijke en complete systeem om je online ticketverkoop van A tot Z mee te regelen.

Direct starten