Direct online!

Je maakt zelf online binnen no-time een account aan. Je kunt dan direct vrijblijvend een kijkje nemen in ons platform. Het aanmaken van een evenement is simpel, maar als je ook maar enigszins twijfelt bel je gewoon naar ons kantoor, dan helpen we je snel op weg! Ieder type event is mogelijk. Van een eendaags, meerdaags, tot doorlopend evenement.

Start direct!

Rondje van de zaak!

Je krijgt van ons een eigen webpagina! Geheel zelf in te richten met overzichtelijke blokken, waaraan je tekst, afbeeldingen, social media kanalen en zelfs video kunt toevoegen. Google maps voor een duidelijke routebeschrijving mag natuurlijk niet ontbreken. Bekijk voorbeelden

Hoe ziet het ticket eruit?

Je kunt een e-ticket geheel naar eigen wens en smaak ontwerpen in onze unieke ticket-designer. Geen tijd voor? Dan pak je gewoon gratis 1 van de templates die wij voor je hebben ontworpen. Geschikt voor zowel a4 als mobiel!

Heb ik al wat verkocht?

Onze detailpagina’s tonen altijd de meest relevante statistieken waardoor je real-time op de hoogte bent van de omzet en bezoekers van je evenement.

Showtime!

Op de dag van het evenement wil je natuurlijk geen ongewenste bezoekers. Ook hier staan we je bij met onze high-end scan-software. Geen geprint lijstje of onhandige apps , maar een extreem getest, stabiele en gratis beschikbare desktop app of iOS of Android app. Gebruik je smartphone, tablet, of laptop om de bezoekers te scannen.

Show me the money!

Wij rekenen de servicekosten voor het een kopen van een online ticket door aan diegene die het ticket koopt. Hierdoor is het gebruik van ons systeem 100% gratis voor de verkoper van de tickets. Wil je de servicekosten liever voor eigen rekening nemen? Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Enkele dagen na het evenement ronden we het evenement administratief voor je af. Je ontvangt dan een betaalspecificatie waarbij we het eindresultaat nog een keer netjes voor je opsommen. Tevens boeken we dan de gemaakte omzet aan je over. We snappen natuurlijk ook dat het niet altijd handig is om dit na het evenement te ontvangen. Heb je het eerder nodig? Geen probleem, dan doen we gewoon een tussentijdse uitbetaling.

 

Smaak te pakken?

Kortingscodes, SMS functies, upsell producten, je kunt het zo gek niet verzinnen, wij hebben het. Bekijk nu onze volledige featurelijst.

Mocht je de smaak te pakken hebben en ben je klaar voor de volgende stap? Neem contact met ons op, wij tillen je online ticketing naar het volgende level.

Contact

Client case

Achterhoeks Hippisch Festijn

Het Achterhoeks Hippisch Festijn, dat al decennia lang bekend staat als een veelzijdig paardensportevenement in het Achterhoekse Varsseveld, werd door de coronamaatregelen op evenementen verplicht om iedere bezoeker online te laten registeren. Door de mogelijkheid binnen Eventgoose om Covid-19 vragen en checks toe te voegen aan het bestelproces, kon aan deze eisen worden voldaan.
(meer…)

Lees verder

Reviews

Foemp BV

Foemp BV

"Sinds 2023 verkopen we via Eventgoose op een eenvoudige en overzichtelijke manier de tickets voor al onze kampen en voorstellingen. We hoeven niet meer te sukkelen met inschrijflijsten en terugbetalingen, dat regelt Eventgoose voor ons! Hun Ticket App is bovendien razend snel en erg handig!"

VZW De Burgersgilde

VZW De Burgersgilde

"“Met Eventgoose hebben we de ideale partner gevonden om onze ticketverkoop zorgeloos en efficiënt te organiseren. Zo kunnen wij ons als organisatie volledig focussen op de events zelf, zoals het hoort.” "

Horal

Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren

"Voor de busritten tijdens ons tweejaarlijks openbrouwerijenweekend hebben wij al paar keer gebruik gemaakt van de ticketing-oplossing van Eventgoose. Gemakkelijke implementatie op onze website, goede begeleiding door het Eventgoose-team en een vlotte uitbetaling. Een oplossing-zonder-zorgen! Yves Panneels, "

Urban Run Hoogstraten

Urban Run Hoogstraten

"“Eventgoose is een handige tool die heel gemakkelijk is in gebruik. Door de goede service en snelle afhandeling hebben we met ons evenement een mooi bedrag kunnen ophalen voor het goede doel.” - "

Over De Top Festival

Over De Top Festival

"Binnen de organisatie van Over De Top Festival werken we nu al een paar jaar met Eventgoose samen aangaande de ticketing. In eerste instantie hebben we voor Eventgoose gekozen omdat we graag met een lokale/regionale partij wilden samenwerken, maar Eventgoose heeft bewezen zich uitstekend te kunnen meten aan de grote landelijke partijen. De tool is erg gebruiksvriendelijk, de mensen denken perfect met ons mee in onze wensen en ook maatwerk is mogelijk. Daarnaast nemen ze ook een deel online marketing uit onze handen, wat het voor ons een perfecte samenwerking maakt. Wij zijn dik tevreden, we bevelen Eventgoose dan ook met enige regelmaat aan bij collega-evenementen."

Adam Nillissen

Unfair Amsterdam

"We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend."

Menno Koch

Hippisch Festijn

"Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!"

Luuk Domhof

De Timp

"Online ticketverkoop is een heel belangrijk onderdeel, zeker in deze tijd. Eventgoose heeft ons hier fantastisch mee gefaciliteerd met de juiste benadering en oplossingen. In de toekomst gaan we zeker vaker zaken doen"

Max Lips

Delicious-events

"Het is 100% zelf te gebruiken en erg gebruiksvriendelijk. Het persoonlijke contact is en blijft een echte super service. Gebruiksvriendelijk en ook nog eens scherp geprijsd. "

Melle Bloemen

Noisecontrollers

"Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken"

Rene Romeijn

Green Park Handbal Aalsmeer

"We gebruiken Eventgoose voor de toegang bij onze sportwedstrijden. Ideaal platform, erg gebruiksvriendelijk en voor een ieder goed om mee te werken. Snelle service en er wordt mee gedacht in oplossingen en of nieuwe ontwikkelingen. Al met al een aanrader voor iedereen."

Bert Messing

Huntenpop

"Voor uiteenlopende events al meerdere malen naar volle tevredenheid samengewerkt met Eventgoose. Heel fijn en makkelijk systeem voor iedereen: van een klein feestje tot een groot festival. Het team is klein en daardoor heel fijn: korte lijnen, goede dienstverlening en flexibel: heb je speciale wensen dan denken ze mee of nemen het desnoods mee in de volgende systeem update ;)"

Sunweb

"Sinds 2018 werken we samen met Eventgoose. Een jong en gedreven team staat tot je beschikking en niets is hen teveel. Er wordt goed meegedacht met de wens van de klant en voor alles wordt een creatieve oplossing gezocht!"

Papendal

BMX Supercross World Cup Papendal

"Een groots 3-daags event met ruim 10.000 bezoekers. De samenwerking kunnen we in één woord omschrijven: Top! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar."

Joey Heijnen

Kuukse elfkroegetocht

"Eventgoose denkt met je mee en gebruikt haar ervaring om je evenement tot een succes te maken!"

Anthony Benjamin

HipHop Kingz

"Altijd te bereiken en super fijne ticketshop voor al onze internationale dansliefhebbers!"

Mattheus Blijenberg

33PlusParty

"Je kunt dagelijks via de site in de gaten houden hoe de verkoop gaat. Top! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Suzanne Visser

SpinAwards

"Eventgoose geeft inzicht in al je ticketsales én ze bieden uitstekende service waardoor het hele ticketingproces zorgeloos verloopt."

Roel Gerrits

Outlands Open Air

"Ze denken met je mee en zorgen dat alle tot in de puntjes goed geregeld is!"

Jaap Bruijstens

Magistraal & Fahrenheit

"Het mooie aan een samenwerking met Eventgoose is dat het méér dan alleen “gewoon” tickets verkopen is. Met hun enorme bak aan ervaring en super flexibele service hebben we samen ons festival écht naar een hoger niveau kunnen tillen. Een fijne samenwerking met gedeelde passies. Wat ons betreft maken ze alles waar én meer!"

Vertrouwd door meer dan 2000 organisaties