Door Dion Meuleman

DOVO, voetbalvereniging uit Veenendaal, gebruikt Eventgoose voor de verkoop van tickets en registratie van bezoekers van hun wedstrijden. Nadat we de wensen rondom de kaartverkoop en bezoekersregistratie van de club in kaart hadden gebracht is DOVO geadviseerd over de inrichting van de verkoopkanalen, ticketsoorten en toegangscontrole.

In geval van DOVO is er een verkoopkanaal voor bezoekers gemaakt waar leden en niet leden een ticket voor een sta of tribuneplaats kunnen kopen. Daarnaast is er een speciaal verkoopkanaal voor de businessclubleden ingericht. Om tickets op locatie en aan de deur te verkopen maakt de club gebruikt van onze reseller functionaliteit.

Een ander belangrijk aspect van het proces is de registratie van bezoekers volgens landelijke richtlijnen. In het aankoopproces worden daarom de verplichte Covid-19 vragen en checks gesteld. Daarnaast wordt ieder ticket in een bestelling op naam en met contactgegevens gepersonaliseerd. Dit is nodig om te kunnen voldoen aan de eisen maar ook om business en clubleden met tickets bij binnenkomst te kunnen identificeren in combinatie met een leden of businessclubpas. Het onderscheid wordt ook visueel gemaakt doordat DOVO voor de reguliere en businessclub tickets een ander design gebruikt dat is ontworpen met onze ticket editor.

Voor de toegangscontrole gebruikt de club onze scan app op verschillende smartphones. Doordat deze synchroniseren is het mogelijk om meerdere toegangscontrole punten in te richten.

 

Wil je tickets verkopen voor je evenement of locatie?

Eventgoose is het meest gebruiksvriendelijke en complete systeem om je online ticketverkoop van A tot Z mee te regelen.

Direct starten