Door Lynn
11 januari 2023 in Algemeen.

Thomas van de Groep is de nieuwste aanwinst van Eventgoose. Sinds november is hij als New Business Manager het team komen versterken.

Het DRU Industriepark in Ulft is een voormalig fabrieksterrein dat is omgevormd tot een broedplaats voor cultuur, onderwijs, toerisme en innovatie. Wie op deze plek regelmatig grand café Het Schaftlokaal bezoekt, heeft vast en zeker wel eens een drankje besteld bij de immer goedlachse Thomas. “Ik heb hier in de bediening gewerkt. De bedoeling was een half jaartje, maar het werden vier jaar.”

Toen hij in het najaar van 2022 aangaf toe te zijn aan een uitdaging elders, was Gijs Haccou (Founder & Managing Director van Eventgoose) er als de kippen bij. “Thomas is een commercieel talent. Toen hij nog bij de DRU werkte, had hij de gave je zover te krijgen dat als je kwam voor één biertje, je naar huis ging na zes drankjes en een maaltijd”, lacht Gijs.

Sales

Het cv van Thomas van de Groep behelst dan ook een behoorlijk aantal jobs op gebied van sales. Hij somt op: “In mijn jonge jaren deur-aan-deurverkoop, straatverkoop, ik heb op festivals gestaan, business-to-business, business-to-consumer. Ik heb op verschillende plekken in Nederland gewerkt, van Rotterdam tot Nijmegen tot Groningen, en op die manier een groot netwerk opgebouwd. Bovendien heb ik op de Wageningen Universiteit keuze-psychologie als vak gehad, wat me bij mijn werk nog altijd van pas komt.”

“Ik begeleid de klant als stem/gezicht van Eventgoose zo goed en duidelijk mogelijk. Mijn eerste ervaringen sinds ik ben begonnen, zijn louter positief. Het ticketsysteem wordt door vrijwel alle samenwerkende partijen als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Iedereen kan er mee uit de voeten, maar ik vraag altijd door of er onverhoopt toch geen kleine knelpunten zijn. Die lossen we dan samen op. Service en direct contact zijn voor mij cruciaal. En of het nou gaat om een grote klant die een festival voor een paar duizend bezoekers organiseert, of een medische conferentie, of de scoutingclub: het contact stopt pas als alles naar tevredenheid werkt.”

Wil je tickets verkopen voor je evenement of locatie?

Eventgoose is het meest gebruiksvriendelijke en complete systeem om je online ticketverkoop van A tot Z mee te regelen.

Direct starten