Al meer dan 2000 organisaties hebben gebruik gemaakt ticketprovider Eventgoose

Of je nu 20 of 20.000 tickets gaat verkopen via onze online ticket service, we hebben altijd een optie die bij je past. Welk type organisator ben jij? Maak een keuze, dan proberen wij je relevante informatie te tonen.

Startende organisator

Voor de organisator met serieuze plannen, maar net wat minder ervaring. Je wilt graag online tickets verkopen, maar weet nog niet precies hoe. Mazzel hoor, ons team zit namelijk klaar om je de fijne kneepjes van het online ticketing vak te leren. Geen stress, je online kaartverkoop staat binnen no-time online

Plus d'informations

Groeiende organisator

Je weet wat je zoekt, online tickets verkopen is niet nieuw voor je, maar aangezien je evenementen steeds serieuzer worden, heb je ook een serieus ticketplatform nodig..ben je op zoek naar een systeem dat past bij de professionalisering van je organisatie. Stop maar met zoeken…

Plus d'informations

Ervaren organisator

Houston, we got one! De ervaren organisator kent het klappen van de zweep. Wij hoeven je over online ticketing dus ook niets uit te leggen. Ons financiële voorstel in combinatie met ons state-of-the-art ticketingsysteem moeten je daarom overhalen… Challenge accepted!

Plus d'informations

Wat is het verschil met andere ticketproviders?

Wat ons onder andere onderscheidt van andere ticketproviders is onze ervaring in de evenementenbranche. Ons team bestaat naast slimme programmeurs, uit organisatoren en marketeers met roots in de evenementenbranche. Kortom, we weten waar we het over hebben en waar de wensen van de organisatoren liggen.

Onze missie is om jouw organisatie meer kaarten te laten verkopen door Eventgoose als ticketprovider te kiezen.

Worden wij jouw ticket provider?

Wij houden van een persoonlijke aanpak. En daarom willen we je graag uit willen nodigen voor een online demo. Deze is geheel vrijblijvend en wordt gegeven door één van onze event-professionals. Tijdens de demo kun je direct vragen afvuren en tips en tricks vragen om er voor te zorgen dat je ticketservice optimaal wordt ingericht. Een demo duurt zo’n 15 minuten en kun je direct inplannen.

Online demo inplannen

Hoe gaat het in zijn werk..

Kies je voor Eventgoose als ticketprovider, dan heb je binnen no-time een kaartverkoop online staan. Je kunt direct een account aanmaken, vervolgens maak je zelf een evenement en tickets aan. Ons systeem is zo opgezet dat je dit zonder hulp kunt uitvoeren. Mocht je de eerste keer toch liever hulp willen, dan kun je ons altijd bereiken. Wanneer het evenement en tickets zijn aangemaakt ben je klaar om te starten met je verkoop.

Wanneer je start met tickets verkopen, kun je gebruik maken van de uitgebreide statistieken module binnen Eventgoose. En op het evenement zelf, maak je gratis gebruik van onze scan-app, om alle bezoekers te controleren op een geldig ticket.

Bekijk hieronder een case van een organisatie die gebruik maakt van Eventgoose als ticket provider

Noisecontrollers & friends

Ter ere van de 200e track-release van internationaal top hardstyle-dj Noisecontrollers, werd er een show georganiseerd in de grote zaal van het poppodium 013. Uiteindelijk is het een hechte samenwerking geworden, waarbij Eventgoose succesvol heeft bijgedragen aan bij de ticketverkoop strategie.

« Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken. Voor de online kaartverkoop van de show in de 013, heeft Eventgoose echt maatwerk geleverd. We kregen een event pagina  en e-ticket in stijl van het evenement. Daarnaast konden we ze benaderen voor vragen over de ticketstrategie van ons evenement. Ik had een eigen aanspreekpunt bij Eventgoose, wat het mogelijk maakte om snel te schakelen. »
– Melle Bloemen (Team Noisecontrollers)

Lire la suite