Al meer dan 3000+ organisaties hebben succesvol online tickets verkocht via Eventgoose

Wie ben jij?

Of je nu 10 of 100.000 online tickets gaat verkopen, wij hebben altijd een optie die bij je past. Kies hier uit de onderstaande opties, dan proberen wij je relevante informatie voor te schotelen. Tickets verkopen online was nog nooit zo makkelijk, ontdek het nu zelf!

Startende organisator

Voor de organisator met serieuze plannen, maar net wat minder ervaring. Je wilt graag online tickets verkopen, maar weet nog niet precies hoe. Mazzel hoor, ons team zit namelijk klaar om je de fijne kneepjes van het online ticketing vak te leren. Geen stress, je online kaartverkoop staat binnen no-time online

Plus d'informations

Groeiende organisator

Je weet wat je zoekt, online tickets verkopen is niet nieuw voor je, maar aangezien je evenementen steeds serieuzer worden, heb je ook een serieus ticketplatform nodig..ben je op zoek naar een systeem dat past bij de professionalisering van je organisatie. Stop maar met zoeken…

Plus d'informations

Ervaren organisator

Houston, we got one! De ervaren organisator kent het klappen van de zweep. Wij hoeven je over online ticketing dus ook niets uit te leggen. Ons financiële voorstel in combinatie met ons state-of-the-art ticketingsysteem moeten je daarom overhalen… Challenge accepted!

Plus d'informations

Klanten aan het woord

Adam Nillissen

Unfair Amsterdam

"We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend."

Menno Koch

Hippisch Festijn

"Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!"

Luuk Domhof

De Timp

"Online ticketverkoop is een heel belangrijk onderdeel, zeker in deze tijd. Eventgoose heeft ons hier fantastisch mee gefaciliteerd met de juiste benadering en oplossingen. In de toekomst gaan we zeker vaker zaken doen"

Melle Bloemen

Noisecontrollers

"Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken"

Rene Romeijn

Green Park Handbal Aalsmeer

"We gebruiken Eventgoose voor de toegang bij onze sportwedstrijden. Ideaal platform, erg gebruiksvriendelijk en voor een ieder goed om mee te werken. Snelle service en er wordt mee gedacht in oplossingen en of nieuwe ontwikkelingen. Al met al een aanrader voor iedereen."

Bert Messing

Huntenpop

"Voor uiteenlopende events al meerdere malen naar volle tevredenheid samengewerkt met Eventgoose. Heel fijn en makkelijk systeem voor iedereen: van een klein feestje tot een groot festival. Het team is klein en daardoor heel fijn: korte lijnen, goede dienstverlening en flexibel: heb je speciale wensen dan denken ze mee of nemen het desnoods mee in de volgende systeem update ;)"

Sunweb

"Sinds 2018 werken we samen met Eventgoose. Een jong en gedreven team staat tot je beschikking en niets is hen teveel. Er wordt goed meegedacht met de wens van de klant en voor alles wordt een creatieve oplossing gezocht!"

Papendal

BMX Supercross World Cup Papendal

"Een groots 3-daags event met ruim 10.000 bezoekers. De samenwerking kunnen we in één woord omschrijven: Top! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar."

Joey Heijnen

Kuukse elfkroegetocht

"Eventgoose denkt met je mee en gebruikt haar ervaring om je evenement tot een succes te maken!"

Anthony Benjamin

HipHop Kingz

"Altijd te bereiken en super fijne ticketshop voor al onze internationale dansliefhebbers!"

Mattheus Blijenberg

33PlusParty

"Je kunt dagelijks via de site in de gaten houden hoe de verkoop gaat. Top! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Suzanne Visser

SpinAwards

"Eventgoose geeft inzicht in al je ticketsales én ze bieden uitstekende service waardoor het hele ticketingproces zorgeloos verloopt."

Roel Gerrits

Outlands Open Air

"Ze denken met je mee en zorgen dat alle tot in de puntjes goed geregeld is!"

Jaap Bruijstens

Magistraal & Fahrenheit

"Het mooie aan een samenwerking met Eventgoose is dat het méér dan alleen “gewoon” tickets verkopen is. Met hun enorme bak aan ervaring en super flexibele service hebben we samen ons festival écht naar een hoger niveau kunnen tillen. Een fijne samenwerking met gedeelde passies. Wat ons betreft maken ze alles waar én meer!"

Even voorstellen: wij zijn Eventgoose

Onze missie is om met ons unieke platform en team jouw organisatie meer online kaarten te laten verkopen. Dit doen wij met een enorme passie voor de evenementenbranche en onverdeelde aandacht voor jou als organisator. Wij bieden een gebruiksvriendelijk en uitgebreid platform, voor ieder type event en organisatie. Geheel gratis en zonder contract!

Demo inplannen

Nous sommes évalués avec une moyenne de 9 et nous en sommes fiers!

Hét gratis online ticketsysteem

Wij rekenen de servicekosten voor het een kopen van een online ticket door aan diegene die het ticket koopt. Hierdoor is het gebruik van ons kaartverkoopsysteem 100% gratis voor de verkoper van de tickets. Wil je de servicekosten liever voor eigen rekening nemen? Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Prijzen

Jouw ticketverkoop direct online en geheel gratis

Ons platform is geschikt voor ieder type evenement en organisatie. Je kunt namelijk binnen enkele minuten zelf een online kaartverkoop inrichten en deze compleet zelf beheren. Vanzelfsprekend zit ons team met gedreven event professionals klaar om je te adviseren. Jouw tickets online binnen no-time? Het team van Eventgoose helpt je graag verder met jouw online ticket verkoop!

Zelf online tickets verkopen via Eventgoose? Dit zijn onze vier beloftes

#1 Met alles wat we ontwikkelen is het ons doel het meest gebruiksvriendelijke online ticketsysteem op de markt te zijn. Online tickets verkopen via Eventgoose kan iedereen;

#2 Onze service is persoonlijk en we proberen altijd samen met jou de online kaartverkoop naar het volgende niveau te tillen;

#3 We zijn altijd in ontwikkeling! Niet alleen binnen ons ticketsysteem, maar ook op persoonlijk vlak. Het team van Eventgoose is namelijk altijd op zoek nieuwe ontwikkelingen in de branche. Daarnaast delen we deze kennis graag met alle organisatoren die bij Eventgoose zijn aangesloten;

#4 Bij ons draait alles om gemak en een groeiende online kaartverkoop. Ons doel is om meer event tickets online te verkopen voor jouw organisatie. We proberen het de kaartkopers daarom ook zo makkelijk mogelijk te maken. Bij ons hoef je dus geen account aan te maken voordat je een event ticket koopt. Daarnaast schaalt de ticketshop automatisch naar alle verschillende devices, waardoor binnen één minuut een event ticket online kan worden aangeschaft. Nog makkelijker online kaarten verkopen kan bijna niet!

Probeer nu!

Cases van organisaties die online tickets verkopen via Eventgoose

Unfair Amsterdam

Unfair™️ is een tijdelijk museum met opkomende en gevestigde hedendaagse kunstenaars. Voor een speciale eenmalige editie veranderde Unfair20 deze zomer in Unfair™️ – een nieuw soort museum. Van 3 juli tot en met 23 augustus waren bezoekers welkom in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam. Door de maatregelen rondom Covid-19 destijds, stond Unfair voor de uitdaging grip te krijgen op de bezoekersstroom gedurende de openingstijden. Vanuit deze uitdaging kregen wij de vraag om het aankoopproces zo in te richten dat bezoekers een tijdvak konden boeken in combinatie met online registratie van bezoekersdata en de verplichte Covid-19 checks. (suite…)

Lire la suite

Openluchttheater Lichtenvoorde

Het Openluchttheater in Lichtenvoorde is een tijdelijk theater dat in hele korte tijd is opgezet i.v.m. de corona crisis.

Met allerlei bedrijven die hard zijn geraakt hebben de verschillende organisaties een zeer succesvol podium in korte tijd uit de grond weten te stampen. Het resultaat mocht er zijn: Sfeervolle en prachtige avonden, gastheerschap, een prachtig muziek en theater programma en gastronomische hoogtepunten.
(suite…)

Lire la suite