Written by: Dion Meuleman

Het Achterhoeks Hippisch Festijn, dat al decennia lang bekend staat als een veelzijdig paardensportevenement in het Achterhoekse Varsseveld, werd door de coronamaatregelen op evenementen verplicht om iedere bezoeker online te laten registeren. Door de mogelijkheid binnen Eventgoose om Covid-19 vragen en checks toe te voegen aan het bestelproces, kon aan deze eisen worden voldaan.

Ook bezoekers die niet van tevoren een online ticket hadden gekocht, konden op locatie een QR code scannen, waarmee ze direct in de shop kwamen en een ticket konden aanschaffen. Dat ticket, kwam direct in de toegangscontrole software terecht, waardoor het ticket gescand kon worden, en de organisatie inzichtelijk had wie, wanneer, op het terrein aanwezig was.

“Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!” -Menno Koch (organisator)

Receive interesting updates?

Subscribe to our newsletter and stay informed!