Direct online en persoonlijke service!
Samen met het team van Eventgoose maak je binnen no-time een account aan. Het aanmaken van een online verkoop is in ons systeem erg eenvoudig, maar als je ook maar enigszins twijfelt bel je gewoon naar ons kantoor, dan helpen we je snel op weg!

De verkoop is gemakkelijk zelf te beheren, je geeft zelf aan op welke dagen je geopend bent en wat de capaciteit per dag is.  Je kan er zelfs voor kiezen om met tijdsloten te werken. Dit kun je op ieder moment zelf aanpassen in het systeem.

Online tickets verkopen
Je krijgt van ons een eigen webpagina waarop bezoekers terecht kunnen voor informatie en om tickets te kopen. Deze is geheel zelf in te richten met overzichtelijke blokken, waaraan je tekst, afbeeldingen, social media kanalen en zelfs video kunt toevoegen. Maps voor een duidelijke routebeschrijving mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt er ook voor kiezen om de shop naadloos te integreren in de website van je club.

Bekijk voorbeeld

Hoe ziet het ticket eruit?
Je kunt een e-ticket geheel naar eigen wens en smaak ontwerpen in onze unieke ticket-designer. Geen tijd voor? Dan pak je gewoon gratis 1 van de templates die wij voor je hebben ontworpen. Geschikt voor zowel a4 als mobiel!

Heb ik al wat verkocht?
Onze detailpagina’s tonen altijd de meest relevante statistieken waardoor je real-time op de hoogte bent van de omzet en bezoekers van je evenement.

Toegangscontrole 
Bij de entree wil je natuurlijk geen ongewenste bezoekers door laten. Ook hier staan we je bij met onze high-end scan-software. Geen geprint lijstje of onhandige apps , maar een extreem getest, stabiele en gratis beschikbare desktop app of iOS of Android app. Gebruik je smartphone, tablet, of laptop om de bezoekers te scannen.

Prijzen & uitbetaling

Onze pricing werkt als volgt. Wij rekenen €1,- servicefee door aan de kaartkoper, dit is incl transactiekosten voor iDeal en Bancontact als basis betaalmethode in je verkoopkanaal. Dit is ook inclusief online en telefonische support van onze Ticketing Experts, uiteraard ook het gebruik van het systeem en de scan software. Wil je de servicekosten liever voor eigen rekening nemen? Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Na de verkoop ronden we het administratief voor je af en boeken we de gemaakte omzet op vaste momenten aan je over. Je ontvangt bij een uitbetaling een betaalspecificatie waarbij we het eindresultaat nog een keer netjes voor je opsommen.

Extra functionaliteiten
Kortingscodes, SMS functies, upsell producten, je kunt het zo gek niet verzinnen, wij hebben het. Wij hebben altijd ideeën hoe een kaartverkoop nog beter ingericht kan worden. Samen halen we alles uit de kast om de online ticketverkoop van iedere wedstrijd te laten slagen.

Lees hier de case van v.v. DOVO

v.v. DOVO

DOVO, voetbalvereniging uit Veenendaal, gebruikt Eventgoose voor de verkoop van tickets en registratie van bezoekers van hun wedstrijden. Nadat we de wensen rondom de kaartverkoop en bezoekersregistratie van de club in kaart hadden gebracht is DOVO geadviseerd over de inrichting van de verkoopkanalen, ticketsoorten en toegangscontrole.

In geval van DOVO is er een verkoopkanaal voor bezoekers gemaakt waar leden en niet leden een ticket voor een sta of tribuneplaats kunnen kopen. Daarnaast is er een speciaal verkoopkanaal voor de businessclubleden ingericht. Om tickets op locatie en aan de deur te verkopen maakt de club gebruikt van onze reseller functionaliteit.
(meer…)

Lees verder

Reviews

Foemp BV

Foemp BV

"Sinds 2023 verkopen we via Eventgoose op een eenvoudige en overzichtelijke manier de tickets voor al onze kampen en voorstellingen. We hoeven niet meer te sukkelen met inschrijflijsten en terugbetalingen, dat regelt Eventgoose voor ons! Hun Ticket App is bovendien razend snel en erg handig!"

VZW De Burgersgilde

VZW De Burgersgilde

"“Met Eventgoose hebben we de ideale partner gevonden om onze ticketverkoop zorgeloos en efficiënt te organiseren. Zo kunnen wij ons als organisatie volledig focussen op de events zelf, zoals het hoort.” "

Horal

Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren

"Voor de busritten tijdens ons tweejaarlijks openbrouwerijenweekend hebben wij al paar keer gebruik gemaakt van de ticketing-oplossing van Eventgoose. Gemakkelijke implementatie op onze website, goede begeleiding door het Eventgoose-team en een vlotte uitbetaling. Een oplossing-zonder-zorgen! Yves Panneels, "

Urban Run Hoogstraten

Urban Run Hoogstraten

"“Eventgoose is een handige tool die heel gemakkelijk is in gebruik. Door de goede service en snelle afhandeling hebben we met ons evenement een mooi bedrag kunnen ophalen voor het goede doel.” - "

Over De Top Festival

Over De Top Festival

"Binnen de organisatie van Over De Top Festival werken we nu al een paar jaar met Eventgoose samen aangaande de ticketing. In eerste instantie hebben we voor Eventgoose gekozen omdat we graag met een lokale/regionale partij wilden samenwerken, maar Eventgoose heeft bewezen zich uitstekend te kunnen meten aan de grote landelijke partijen. De tool is erg gebruiksvriendelijk, de mensen denken perfect met ons mee in onze wensen en ook maatwerk is mogelijk. Daarnaast nemen ze ook een deel online marketing uit onze handen, wat het voor ons een perfecte samenwerking maakt. Wij zijn dik tevreden, we bevelen Eventgoose dan ook met enige regelmaat aan bij collega-evenementen."

Adam Nillissen

Unfair Amsterdam

"We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend."

Menno Koch

Hippisch Festijn

"Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!"

Luuk Domhof

De Timp

"Online ticketverkoop is een heel belangrijk onderdeel, zeker in deze tijd. Eventgoose heeft ons hier fantastisch mee gefaciliteerd met de juiste benadering en oplossingen. In de toekomst gaan we zeker vaker zaken doen"

Max Lips

Delicious-events

"

Het is 100% zelf te gebruiken en erg gebruiksvriendelijk. Het persoonlijke contact is en blijft een echte super service. 
Gebruiksvriendelijk en ook nog eens scherp geprijsd. 
"

Melle Bloemen

Noisecontrollers

"Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken"

Rene Romeijn

Green Park Handbal Aalsmeer

"We gebruiken Eventgoose voor de toegang bij onze sportwedstrijden. Ideaal platform, erg gebruiksvriendelijk en voor een ieder goed om mee te werken. Snelle service en er wordt mee gedacht in oplossingen en of nieuwe ontwikkelingen. Al met al een aanrader voor iedereen."

Bert Messing

Huntenpop

"Voor uiteenlopende events al meerdere malen naar volle tevredenheid samengewerkt met Eventgoose. Heel fijn en makkelijk systeem voor iedereen: van een klein feestje tot een groot festival. Het team is klein en daardoor heel fijn: korte lijnen, goede dienstverlening en flexibel: heb je speciale wensen dan denken ze mee of nemen het desnoods mee in de volgende systeem update ;)"

Sunweb

"Sinds 2018 werken we samen met Eventgoose. Een jong en gedreven team staat tot je beschikking en niets is hen teveel. Er wordt goed meegedacht met de wens van de klant en voor alles wordt een creatieve oplossing gezocht!"

Papendal

BMX Supercross World Cup Papendal

"Een groots 3-daags event met ruim 10.000 bezoekers. De samenwerking kunnen we in één woord omschrijven: Top! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar."

Joey Heijnen

Kuukse elfkroegetocht

"Eventgoose denkt met je mee en gebruikt haar ervaring om je evenement tot een succes te maken!"

Anthony Benjamin

HipHop Kingz

"Altijd te bereiken en super fijne ticketshop voor al onze internationale dansliefhebbers!"

Mattheus Blijenberg

33PlusParty

"Je kunt dagelijks via de site in de gaten houden hoe de verkoop gaat. Top! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Suzanne Visser

SpinAwards

"Eventgoose geeft inzicht in al je ticketsales én ze bieden uitstekende service waardoor het hele ticketingproces zorgeloos verloopt."

Roel Gerrits

Outlands Open Air

"Ze denken met je mee en zorgen dat alle tot in de puntjes goed geregeld is!"

Jaap Bruijstens

Magistraal & Fahrenheit

"Het mooie aan een samenwerking met Eventgoose is dat het méér dan alleen “gewoon” tickets verkopen is. Met hun enorme bak aan ervaring en super flexibele service hebben we samen ons festival écht naar een hoger niveau kunnen tillen. Een fijne samenwerking met gedeelde passies. Wat ons betreft maken ze alles waar én meer!"

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn club registreren bij Eventgoose?

Als je een club hebt en evenementen wilt organiseren dan kun je die bij Eventgoose registreren. Hiervoor kun je naar de website van Eventgoose gaan en klikken op de knop “Registreer”. Vervolgens dien je het registratieformulier in te vullen met de gevraagde informatie zoals de naam van je club, contactgegevens en betaalinformatie. Daarna kun je kiezen welk pakket het beste bij je past afhankelijk van de grootte en het type evenementen dat je organiseert. Om je evenement aan te maken en je kaartverkoop te starten dien je een account aan te maken en in te loggen op het Eventgoose-systeem. Mocht je hulp nodig hebben bij het registreren of het aanmaken van een evenement, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Eventgoose.

Hoe werkt de scan app voor smartphones?

De scan app voor smartphones werkt door gebruik te maken van de camera van de smartphone. De app kan een QR-code of streepjescode scannen en de informatie daarin uitlezen. Vervolgens kan de app deze informatie bijvoorbeeld gebruiken om een website te openen, een product te identificeren of een ticket te valideren. De app maakt hiervoor gebruik van de autofocus van de camera om de code scherp in beeld te krijgen en de bijbehorende informatie uit te lezen.

Welke extra functionaliteiten biedt Eventgoose aan voor mijn kaartverkoop?

Eventgoose biedt verschillende extra functionaliteiten aan voor jouw kaartverkoop. Zo kun je gebruik maken van de scan app. Hiermee kun je eenvoudig scannen en controleren bij de ingang van jouw evenement. Ook kun je met Eventgoose een eigen ticketshop maken waar bezoekers makkelijk kaartjes kunnen kopen. Daarnaast is het mogelijk om promotiecodes aan te maken waarmee je speciale kortingen kunt geven aan bepaalde doelgroepen. Tot slot biedt Eventgoose uitgebreide statistieken en rapportages. Hiermee krijg je inzicht in het aantal verkochte tickets, de omzet en andere relevante informatie.