FAQ

 

 

Evenement gecanceld of verplaatst

Ik wil mijn geld terug

Helaas mogen we refunds niet uitvoeren zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisatie. Neem contact op met de organisatie van het evenement om je refund aan te vragen.

Is er al een nieuwe datum voor het evenement?

Heb je inhoudelijke vragen over het evenement, neem dan contact op met de organisatie.

Mijn tickets

Ik ben mijn ticket kwijt

Heb je ook al in je Spambox gekeken? Kun je de bevestigingsmail alsnog niet vinden ga dan naar deze pagina om je tickets opnieuw te laten versturen.

Lukt dit alsnog niet, neem dan even contact met ons op via support@eventgoose.com zodat we je verder kunnen helpen. Vermeld hierbij ook even je ordercode, deze staat achter ‘invoice’ op je bankafschrift. Kan je ons niet tijdig bereiken of is er geen tijd te verliezen? Probeer dan de organisatie te benaderen, zij beschikken ook over de mogelijkheid om de bevestigingsmail opnieuw te versturen.

Kan ik mijn ticket op mijn telefoon laten zien?

Ja dit is mogelijk. Zorg ervoor dat de barcode goed zichtbaar is in het scherm. Zet de helderheid zo hoog mogelijk zodat de barcode goed te scannen is vanaf je scherm.

Ik kan het ticket niet openen op mijn pc

Zorg ervoor dat je Adobe Reader op de computer hebt staan. Adobe kun je hier downloaden.

Mijn ticket wordt niet gegenereerd op de pagina

Als het erg druk is kan het even duren voordat je ticket is geladen na bestelling. Je kunt altijd de email-bevestiging afwachten. Vanuit daar kun je het ticket nogmaals downloaden.

Kan ik mijn ticket overdragen aan een ander persoon?

De geldigheid van het ticket wordt door de barcode bevestigd. Er wordt normaliter niet gecontroleerd op naam. Alleen als de organisatie expliciet aangeeft dat het ticket persoongebonden is, is overdracht niet mogelijk.

Kan ik mijn tickets wijzigen/annuleren?

Wij mogen zonder toestemming van de organisatie geen tickets wijzigen / annuleren / upgraden of om wisselen voor ander type tickets. Neem dus contact op met de organisatie van het evenement.

Inhoudelijke vragen over het evenement?

Heb je inhoudelijke vragen over het evenement, neem dan direct contact op met de organisatie.

Ik sta in de wachtrij?

Als het erg druk is zou je wel eens in de wachtrij gezet kunnen worden.

Betalingen

Hoe kan ik mijn e-ticket afrekenen?

In de shop maken we gebruik van Ideal, Bancontact, Paypal, Visa/Mastercard en Apple Pay. Welke betaalmethodes actief zijn is afhankelijk van de voorkeuren van de organisator.

Transactie mislukt of afgebroken

Krijg je een foutmelding na de bestelling, controleer dan eerst of het geld van je bankrekening is afgeschreven en of je een emailbevestiging hebt ontvangen van Eventgoose. Is er geld afgeschreven en heb je geen email-bevestiging ontvangen, neem dan contact op met de helpdesk.

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Mail je vraag naar support@eventgoose.com. We proberen zo snel mogelijk te reageren.