Vertrouwd door meer dan 2000 organisaties

Wij hebben altijd de juiste functionaliteiten die passen bij jouw online ticket verkoop

Ons ticketingsysteem is inzetbaar voor alle type evenementen, locaties, of organisaties. Tot welk type organisator behoor jij?
Maak een keuze, dan proberen wij je relevante informatie te tonen!

Startende organisator

Voor de organisator met serieuze plannen, maar net wat minder ervaring. Je wilt graag online tickets verkopen, maar weet nog niet precies hoe. Mazzel hoor, ons team zit namelijk klaar om je de fijne kneepjes van het online ticketing vak te leren. Geen stress, je online kaartverkoop staat binnen no-time online

Plus d'informations

Groeiende organisator

Je weet wat je zoekt, online tickets verkopen is niet nieuw voor je, maar aangezien je evenementen steeds serieuzer worden, heb je ook een serieus ticketplatform nodig..ben je op zoek naar een systeem dat past bij de professionalisering van je organisatie. Stop maar met zoeken…

Plus d'informations

Ervaren organisator

Houston, we got one! De ervaren organisator kent het klappen van de zweep. Wij hoeven je over online ticketing dus ook niets uit te leggen. Ons financiële voorstel in combinatie met ons state-of-the-art ticketingsysteem moeten je daarom overhalen… Challenge accepted!

Plus d'informations

Klanten aan het woord

Adam Nillissen

Unfair Amsterdam

"We klopten aan bij Eventgoose voor een heel nieuw ticketsysteem voor ons tijdelijke museum, midden in een tijd waar er weinig mogelijk was in de culturele sector en veel onzekerheid heerste door de corona pandemie. Het out of the box denken van Eventgoose zorgde voor een geweldig ticketshop met alle functionaliteit die nodig was voor de uitdagingen van deze tijd. Ze waren altijd bereikbaar, snel in de handelingen en bijzonder meedenkend."

Menno Koch

Hippisch Festijn

"Dit was de eerste keer dat we met Eventgoose werkte. We konden gelukkig binnen no-time een shop gebruiken die zo was opgezet dat we voldeden aan de extra eisen rondom registratie en bron en contact onderzoek. De scanapplicatie voor de toegangscontrole was zeer eenvoudig in gebruik. We blijven het vanaf nu gewoon gebruiken!"

Luuk Domhof

De Timp

"Online ticketverkoop is een heel belangrijk onderdeel, zeker in deze tijd. Eventgoose heeft ons hier fantastisch mee gefaciliteerd met de juiste benadering en oplossingen. In de toekomst gaan we zeker vaker zaken doen"

Melle Bloemen

Noisecontrollers

"Eventgoose is voor ons de perfecte partij om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich in de situatie van de klant op zowel professioneel als persoonlijk niveau en je merkt dat hun passie en ervaring in dit vakgebied hier aan ten grondslag ligt. Ze doen meer dan wordt gevraagd om je evenement tot een succes te maken"

Rene Romeijn

Green Park Handbal Aalsmeer

"We gebruiken Eventgoose voor de toegang bij onze sportwedstrijden. Ideaal platform, erg gebruiksvriendelijk en voor een ieder goed om mee te werken. Snelle service en er wordt mee gedacht in oplossingen en of nieuwe ontwikkelingen. Al met al een aanrader voor iedereen."

Bert Messing

Huntenpop

"Voor uiteenlopende events al meerdere malen naar volle tevredenheid samengewerkt met Eventgoose. Heel fijn en makkelijk systeem voor iedereen: van een klein feestje tot een groot festival. Het team is klein en daardoor heel fijn: korte lijnen, goede dienstverlening en flexibel: heb je speciale wensen dan denken ze mee of nemen het desnoods mee in de volgende systeem update ;)"

Sunweb

"Sinds 2018 werken we samen met Eventgoose. Een jong en gedreven team staat tot je beschikking en niets is hen teveel. Er wordt goed meegedacht met de wens van de klant en voor alles wordt een creatieve oplossing gezocht!"

Papendal

BMX Supercross World Cup Papendal

"Een groots 3-daags event met ruim 10.000 bezoekers. De samenwerking kunnen we in één woord omschrijven: Top! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar."

Joey Heijnen

Kuukse elfkroegetocht

"Eventgoose denkt met je mee en gebruikt haar ervaring om je evenement tot een succes te maken!"

Anthony Benjamin

HipHop Kingz

"Altijd te bereiken en super fijne ticketshop voor al onze internationale dansliefhebbers!"

Mattheus Blijenberg

33PlusParty

"Je kunt dagelijks via de site in de gaten houden hoe de verkoop gaat. Top! Ik kan het iedereen aanbevelen."

Suzanne Visser

SpinAwards

"Eventgoose geeft inzicht in al je ticketsales én ze bieden uitstekende service waardoor het hele ticketingproces zorgeloos verloopt."

Roel Gerrits

Outlands Open Air

"Ze denken met je mee en zorgen dat alle tot in de puntjes goed geregeld is!"

Jaap Bruijstens

Magistraal & Fahrenheit

"Het mooie aan een samenwerking met Eventgoose is dat het méér dan alleen “gewoon” tickets verkopen is. Met hun enorme bak aan ervaring en super flexibele service hebben we samen ons festival écht naar een hoger niveau kunnen tillen. Een fijne samenwerking met gedeelde passies. Wat ons betreft maken ze alles waar én meer!"

Zo werkt het: E-tickets scannen vanaf je telefoon

Download de Ticket Scanner Online App in de App Store van jouw smartphone. Je kunt met een Samsung telefoon terecht in de Google Playstore, en via de App Store download je de Ticket Scanner App op je iPhone.

Wanneer de app geïnstalleerd is op je telefoon, log je in met je Eventgoose account. Selecteer vervolgens het evenement waarvoor je e-tickets wilt gaan scannen en je kunt direct aan de slag! E-tickets scannen met je telefoon was nog nooit zo makkelijk. De database wordt automatisch gedownload op je telefoon zodat je op ieder gewenst moment tickets kunt scannen. Dus ook wanneer je (even) geen verbinding hebt met het internet, kun je gewoon offline verder met tickets scannen. Het enige wat je nodig hebt is de camera van je telefoon. Deze herkent namelijk automatisch de QR-code op een ticket. E-tickets scannen via de telefoon kan met meerdere gebruikers tegelijk, aangezien de database van de Scan App continu wordt gesynchroniseerd.

Bekijk hieronder een case van een organisatie die gebruik maakt van de toegangscontrole van Eventgoose

v.v. DOVO

DOVO, voetbalvereniging uit Veenendaal, gebruikt Eventgoose voor de verkoop van tickets en registratie van bezoekers van hun wedstrijden. Nadat we de wensen rondom de kaartverkoop en bezoekersregistratie van de club in kaart hadden gebracht is DOVO geadviseerd over de inrichting van de verkoopkanalen, ticketsoorten en toegangscontrole.

In geval van DOVO is er een verkoopkanaal voor bezoekers gemaakt waar leden en niet leden een ticket voor een sta of tribuneplaats kunnen kopen. Daarnaast is er een speciaal verkoopkanaal voor de businessclubleden ingericht. Om tickets op locatie en aan de deur te verkopen maakt de club gebruikt van onze reseller functionaliteit.
(suite…)

Lire la suite

E-ticket scannen vanaf telefoon checklist:

  • Download de Ticket Scanner Online App enkele dagen voor het evenement;
  • Configureer de scan telefoons of tablets alvast door in te loggen en je event te downloaden, zodat je op de dag zelf klaar bent om de e-tickets vanaf je telefoon te scannen;
  • Evenementen zijn vanaf zeven dagen voor showdag te downloaden. De app synchroniseert met de nog lopende verkopen zolang er verbinding is met internet;
  • Stuur jezelf een gastenlijst ticket vanuit de back-end en scan deze als test. Op deze manier kun je het volledige scan proces zelf doorlopen en vooraf controleren;
  • Open één uur voor evenement alvast de Scan App en zorg dat er verbinding is met internet zodat ook de laatste verkopen alvast in de database komen te staan. Je bent nu klaar om e-tickets vanaf telefoon te scannen.

In de scan handleiding lichten we alle stappen nog even toe en vind je (pro)tips om het scannen van tickets via je telefoon en de toegangscontrole soepel te laten verlopen.

Scan handleiding