Vertrouwd door meer dan 2000 organisaties

Eventgoose heeft altijd de juiste functionaliteiten die passen bij jouw online ticket verkoop

Ons online kaartverkoopsysteem is inzetbaar voor allerlei verschillende type evenementen, locaties of organisaties. Tot welk type organisator behoor jij? Maak een keuze, dan proberen wij je relevante informatie te tonen.

Starting Organiser

For the organiser with serious plans, but a little less experience. You would like to sell tickets online, but do not know exactly how. Lucky you, because our team is ready to teach you the intricacies of the online ticketing business. No stress, your online ticket sales will be online in no time.

More information

Growing Organiser

You know what you are looking for, selling tickets online is not new to you, but since your events are getting more and more serious, you also need a serious ticket platform…you are looking for a system that fits the professionalism of your organisation. Stop searching..

More information

Experienced Organiser

Houston, we got one! The experienced organiser knows the ropes. So we don’t have to explain online ticketing to you. Our financial proposal in combination with our state-of-the-art ticketing system should therefore convince you… Challenge accepted!

More information

Is een online ticketverkoop systeem gratis?

Jazeker! Eventgoose rekent de servicekosten door aan de kaartkoper. Op deze manier betaalt de kaartkoper een klein bedrag aan servicekosten, waardoor de verkopende organisatie 100% gratis gebruik kan maken van alle functionaliteiten binnen ons systeem. Ben je benieuwd hoe we deze servicekosten per ticket berekenen? Wij hebben een helder en transparant overzicht opgesteld van de kostenstructuur van ons kaartverkoopsysteem. Daarnaast kun je met onze handige calculator zelf berekenen hoeveel servicekosten jouw bezoekers betalen bovenop hun ticketprijs.

Prijzen

Bekijk hieronder een case van een organisatie die gebruik maakt ons kaartverkoopsysteem

Openluchttheater Lichtenvoorde

Het Openluchttheater in Lichtenvoorde is een tijdelijk theater dat in hele korte tijd is opgezet i.v.m. de corona crisis.

Met allerlei bedrijven die hard zijn geraakt hebben de verschillende organisaties een zeer succesvol podium in korte tijd uit de grond weten te stampen. Het resultaat mocht er zijn: Sfeervolle en prachtige avonden, gastheerschap, een prachtig muziek en theater programma en gastronomische hoogtepunten.
(more…)

Read more

Hoe werkt het kaartverkoopsysteem van Eventgoose?

  • Je kunt direct een evenement aanmaken als je een account hebt geregistreerd. Wanneer je een nieuw evenement aanmaakt in het kaartverkoopsysteem doorloop je alle stappen die nodig zijn om te starten met het verkopen van online tickets voor je evenement. Deze stappen zijn zo gebruiksvriendelijk, dat het voor iedere organisator mogelijk is om zelf een ticketverkoop aan te maken;
  • Als je de stappen hebt doorlopen staat er een pagina voor je klaar waar je bezoekers terecht kunnen om informatie te vinden en online tickets te kopen. Je kunt hier zelf afbeeldingen, video’s, teksten en bijvoorbeeld je social media kanalen aan toevoegen;

Bekijk featurelijst

  • De tickets die bezoekers ontvangen kun je helemaal zelf ontwerpen met onze unieke ticket editor. Is dit teveel voor je? Dan gebruik je gewoon één van de templates die standaard in het kaartverkoopsysteem aangeboden worden;
  • Op de monitorpagina van het evenement zie je de meest relevante informatie van je verkoop. Hier vind je bijvoorbeeld je ticket-omzet, aantal geplaatste orders, wie deze orders heeft geplaatst en het aantal tickets dat je hebt verkocht;
  • Op de dag zelf controleer je de tickets die zijn verkocht in het online kaartverkoopsysteem door deze te scannen met onze Scan App. Deze download gratis je in de App Store van je smartphone. Het is dan een kwestie van inloggen met je account en je bent klaar om te scannen;
  • Na afloop van je evenement zorgen we dat je binnen enkele dagen de ticketgelden op een doorgegeven bankrekening ontvangt. Je ontvangt van ons het eindresultaat in een overzicht per mail. Wil je het inkomstensysteem eerder ontvangen? Dan is dat met éé druk op de knop aangevraagd vanuit het ticket verkoop systeem.

Waarom een online kaartverkoopsysteem?

Met ons ticketverkoop systeem heb je altijd inzicht en controle over de verkoop en data van je evenement. Met één druk op de knop regel je een uitbetaling en download je een overzichtelijke betaalspecificatie voor je eigen administratie. . Daarnaast heb je in het ticketsysteem inzicht in hoe je verkoop verloopt en hebben we allerlei extra (gratis) functionaliteiten beschikbaar om je kaartverkoop naar een hoger niveau te tillen. Ons team van event en ticketing professionals zit je voor je klaar.